Diamond Basic V2 2 IN 1, CAMEL

Forhandler

7.399 kr.

Opgrader din stil med Diamond Basic V2 2 IN 1, CAMEL – Den ultimative alsidige taske til enhver anledning. Stilfuldt design og holdbare materialer. 2 IN 1 funktionalitet – skuldertaske og rygsæk. Rummelig hovedlomme og flere mindre lommer til organisering. Justerbare stropper for optimal komfort. Holdbare materialer sikrer lang levetid. Køb den i dag og oplev den ultimative taskeoplevelse! Perfekt til barnevogne.

Køb her

Varenummer (SKU): 11025001539951377 Kategori:
Beskrivelse

Beskrivelse

Diamond Basic V2 2 IN 1, CAMEL – Den ultimative alsidige taske til enhver anledning

Opgrader din stil med Diamond Basic V2 2 IN 1, CAMEL tasken. Denne eksklusive taske er designet til at imponere med sit moderne udseende og alsidige funktionalitet. Uanset om du skal på arbejde, til fest eller på en afslappet dag ud, er denne taske perfekt til at fuldende dit look.

Stilfuldt design og holdbare materialer

Tasken er fremstillet af førsteklasses kvalitetsmaterialer, der sikrer holdbarhed og lang levetid. Den har en elegant camel farve, der tilføjer et sofistikeret touch til enhver outfit. Det stilfulde design kombineret med den høje kvalitet gør denne taske til et must-have tilbehør.

2 IN 1 funktionalitet

Med Diamond Basic V2 2 IN 1 tasken får du ikke kun én, men to tasker i én. Den består af en rummelig hovedtaske og en aftagelig mindre taske, der kan bruges separat. Du kan nemt tilpasse tasken efter dine behov og skabe forskellige looks med lethed.

Praktisk og rummelig

Denne taske er designet med fokus på funktionalitet. Den rummelige hovedtaske har nok plads til at opbevare dine daglige nødvendigheder, såsom telefon, pung, nøgler og makeup. Den aftagelige mindre taske er perfekt til at opbevare mindre genstande eller bruge som en clutch til aftenarrangementer.

Let at bære og justere

Diamond Basic V2 2 IN 1 tasken er udstyret med justerbare og aftagelige skulderstropper, så du kan bære den på den måde, der passer bedst til dig. Du kan bære den som en skuldertaske, crossbody-taske eller endda som en håndtaske. Den lette vægt gør den behagelig at have med dig hele dagen.

  • Stilfuld camel farve
  • 2 IN 1 funktionalitet med aftagelig mindre taske
  • Rummelig hovedtaske til daglige nødvendigheder
  • Justerbare og aftagelige skulderstropper for fleksibel bæremåde
  • Holdbare materialer sikrer lang levetid

Opgrader din stil med Diamond Basic V2 2 IN 1, CAMEL tasken og vær klar til enhver anledning. Køb den i dag og tilføj et strejf af elegance til dit outfit.

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.