Lovi Ammeindlæg – 60 stk

Brand

EAN

5903407196077

Forhandler

69 kr.

Lovi Ammeindlæg – 60 stk. er den perfekte løsning til ammende mødre, der ønsker komfort og beskyttelse under amning. Disse ammeindlæg er bløde, behagelige og absorberende, hvilket sikrer en behagelig og beskyttet ammeoplevelse. Bestil dit pakke med 60 stk. i dag og gør din ammeperiode mere komfortabel og bekymringsfri!

Køb her

Varenummer (SKU): 3514800196745396 Kategori:
Beskrivelse

Beskrivelse

Lovi Ammeindlæg – 60 stk.

Lovi Ammeindlæg er den perfekte løsning til ammende mødre, der ønsker komfort og beskyttelse under amning. Med dette pakke af 60 ammeindlæg kan du være sikker på at have tilstrækkelig forsyning til hele din ammeperiode.

Hvorfor vælge Lovi Ammeindlæg?

  • Ultimativ komfort: Lovi Ammeindlæg er bløde og behagelige at have på, hvilket sikrer en behagelig ammeoplevelse.
  • Effektiv beskyttelse: Disse ammeindlæg er designet til at absorbere og fange eventuel lækage, så du kan føle dig tryg og beskyttet hele dagen.
  • Åndbarhed: Lovi Ammeindlæg er åndbare, hvilket hjælper med at forhindre irritation og holder din hud sund og frisk.
  • Praktisk og diskret: De er tynde og diskrete, så de ikke er synlige under tøjet. Du kan nemt bære dem hele dagen uden at bekymre dig om synlige mærker.
  • Engangsbrug: Lovi Ammeindlæg er engangsprodukter, hvilket gør dem nemme at bruge og skifte. Du kan blot smide dem væk efter brug.

Hvordan bruger jeg Lovi Ammeindlæg?

Det er nemt at bruge Lovi Ammeindlæg. Fjern blot beskyttelsesfilmen fra bagsiden af indlægget og placer det forsigtigt i din amme-bh eller ammebh’en. Sørg for, at indlægget er korrekt placeret og dækker brystvorten og området omkring den. Når du har brugt et indlæg, skal du blot fjerne det og erstatte det med et nyt.

Med Lovi Ammeindlæg kan du nyde en behagelig og beskyttet ammeoplevelse. Bestil dit pakke med 60 stk. i dag og gør din ammeperiode mere komfortabel og bekymringsfri!

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.