Carriwell Seamless Padded graviditets- og amme-bh med indlæg, sort – small

Brand

Forhandler

299 kr.

Carriwell Seamless Padded graviditets- og amme-bh med indlæg, sort – small. En behagelig og praktisk bh til gravide og ammende mødre. Blød og strækbart materiale tilpasser sig kroppens forandringer. Sømløs konstruktion minimerer irritation og ubehag. Polstret for ekstra støtte og form. Praktiske ammeindlæg til nem og diskret amning. Justerbare stropper og bred ryg lukning for perfekt pasform. Ideel bh til gravide og ammende mødre, der ønsker komfort og funktionalitet.

Køb her

Varenummer (SKU): 5573000176568845 Kategori:
Beskrivelse

Beskrivelse

Carriwell Seamless Padded graviditets- og amme-bh med indlæg, sort – small

En behagelig og praktisk bh til gravide og ammende mødre

Carriwell Seamless Padded graviditets- og amme-bh er designet til at give maksimal komfort og funktionalitet til gravide og ammende mødre. Denne bh er ideel til kvinder, der ønsker en bh, der kan bruges både under graviditeten og efter fødslen.

Denne bh er lavet af blødt og strækbart materiale, der tilpasser sig kroppens forandringer under graviditeten. Den har en sømløs konstruktion, der minimerer irritation og ubehag. Bh’en er polstret for at give ekstra støtte og form til brystet.

Carriwell Seamless Padded graviditets- og amme-bh er også udstyret med praktiske ammeindlæg, der kan tages ud eller indsættes efter behov. Dette gør det nemt og diskret at amme dit barn, når det er nødvendigt.

Denne bh er i sort farve og størrelsen small, hvilket passer til de fleste kvinder. Den har justerbare stropper og en bred ryg lukning, der sikrer en perfekt pasform og støtte.

  • Blød og strækbart materiale tilpasser sig kroppens forandringer
  • Sømløs konstruktion minimerer irritation og ubehag
  • Polstret for ekstra støtte og form
  • Praktiske ammeindlæg til nem og diskret amning
  • Justerbare stropper og bred ryg lukning for perfekt pasform

Carriwell Seamless Padded graviditets- og amme-bh er den ideelle bh til gravide og ammende mødre, der ønsker både komfort og funktionalitet. Med dens bløde materiale, polstring og praktiske ammeindlæg, vil denne bh give dig den støtte og bekvemmelighed, du har brug for i denne særlige periode.

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.