Carriwell graviditets- og amme-bh med Carri-gel støtte, sort – small

Brand

Forhandler

335 kr.

Carriwell graviditets- og amme-bh med Carri-gel støtte, sort – small. Den perfekte bh til gravide og ammende mødre. Ultimativ komfort og støtte med Carri-gel teknologi. Praktisk og funktionel med clips til nem amning. Størrelse: Small. Farve: Sort. Find den perfekte størrelse med vores størrelsesguide. Amme BH’er.

Køb her

Varenummer (SKU): 5573001217590308 Kategori:
Beskrivelse

Beskrivelse

Carriwell graviditets- og amme-bh med Carri-gel støtte, sort – small

Den perfekte bh til gravide og ammende mødre

Carriwell graviditets- og amme-bh’en med Carri-gel støtte er designet specielt til at give maksimal komfort og støtte til gravide og ammende mødre. Denne bh er ideel til kvinder i størrelse small og kommer i en elegant sort farve.

Ultimativ komfort og støtte

Med Carri-gel støtte teknologi tilbyder denne bh enestående komfort og støtte til dine brystvæv under graviditet og amning. Den bløde og strækbare bomuldsmateriale tilpasser sig dine forandringer i bryststørrelse og giver en behagelig pasform hele dagen.

Praktisk og funktionel

Denne bh er designet med praktiske funktioner, der gør det nemt at amme dit barn. Den har clips, der kan åbnes med én hånd, så du hurtigt og diskret kan amme, når dit barn har brug for det. Bh’en har også justerbare stropper og en bred ryg, der giver ekstra støtte og aflaster ryggen.

Størrelsesguide

  • Størrelse: Small
  • Farve: Sort

For at finde den rigtige størrelse anbefales det at måle din omkreds under brystet og over brystet. Se vores størrelsesguide for at vælge den perfekte størrelse til dig.

Med Carriwell graviditets- og amme-bh’en med Carri-gel støtte kan du nyde en behagelig og støttende bh, der er specielt designet til at imødekomme dine behov som gravid og ammende mor. Giv dig selv den bedste komfort og støtte under denne særlige tid i dit liv.

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.