Medela Keep Cool Nat-BH, åndbar graviditets- og amme-BH, Hvid – Small

Brand

Forhandler

186 kr.

Medela Keep Cool Nat-BH er en åndbar graviditets- og amme-BH i hvid, størrelse small. Denne BH holder dig kølig og komfortabel hele natten og giver perfekt pasform og støtte. Den er praktisk til amning og har et stilfuldt design. Velegnet til både graviditet og amning.

Køb her

Varenummer (SKU): 5573000972840271 Kategori:
Beskrivelse

Beskrivelse

Medela Keep Cool Nat-BH – Åndbar graviditets- og amme-BH i hvid, størrelse small

Hold dig kølig og komfortabel hele natten

Medela Keep Cool Nat-BH er designet til at give dig den ultimative komfort under graviditet og amning. Den åndbare konstruktion og det bløde materiale sikrer, at du kan sove roligt og forblive kølig hele natten.

Perfekt pasform og støtte

Denne nat-BH er tilgængelig i størrelse small og er skabt til at give en perfekt pasform til din krop. Den justerbare lukning og de brede stropper sikrer optimal støtte og komfort, uanset hvor langt du er i din graviditet eller ammeperiode.

Praktisk til amning

Medela Keep Cool Nat-BH er også ideel til amning. Den har en let åbning, der gør det nemt at amme dit barn, når det er nødvendigt. Du behøver ikke at fjerne hele BH’en, hvilket gør det mere bekvemt og diskret.

Hvid farve og stilfuldt design

Denne nat-BH kommer i en smuk hvid farve, der passer til enhver stil. Det stilfulde design gør det muligt at bruge den som både en nat-BH og som en almindelig BH i løbet af dagen.

  • Åndbar og komfortabel
  • Justerbar lukning og brede stropper for optimal støtte
  • Nem adgang til amning
  • Velegnet til både graviditet og amning
  • Størrelse: Small
  • Farve: Hvid

Med Medela Keep Cool Nat-BH får du den perfekte kombination af komfort, støtte og funktionalitet. Gør din graviditet og ammeperiode mere behagelig med denne åndbare og stilfulde BH.

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.