Carriwell Crossover Sove- og Amme-BH, økologisk, sort – Small

Brand

Forhandler

179 kr.

Carriwell Crossover Sove- og Amme-BH, økologisk, sort – Small er en behagelig og praktisk BH designet til gravide kvinder og ammende mødre. Denne økologiske BH i sort er lavet af blødt og strækbart økologisk bomuldsmateriale, der giver maksimal komfort og støtte. BH’en har et krydset frontdesign, der giver nem adgang til amning, samtidig med at den sikrer, at BH’en forbliver på plads. Denne Carriwell BH er tilgængelig i størrelse Small, der passer til kvinder med en brystomkreds på ca. 70-75 cm. Gør din graviditet og ammeperiode mere behagelig med denne økologiske BH.

Køb her

Varenummer (SKU): 5573000952191368 Kategori:
Beskrivelse

Beskrivelse

Carriwell Crossover Sove- og Amme-BH, økologisk, sort – Small

En behagelig og praktisk BH til sove- og ammebehov

Den økologiske Carriwell Crossover Sove- og Amme-BH i sort er designet til at give dig maksimal komfort og bekvemmelighed både dag og nat. Denne BH er ideel til gravide kvinder og ammende mødre, der ønsker en BH, der kan bruges både til at sove i og til nem adgang under amning.

Med sin bløde og strækbare økologiske bomuldskonstruktion tilbyder denne BH en perfekt pasform og støtte til dine brystvæv. Den krydsede front giver nem adgang til amning, samtidig med at den sikrer, at BH’en forbliver på plads og giver dig den nødvendige støtte.

Denne Carriwell Crossover Sove- og Amme-BH er tilgængelig i størrelse Small, hvilket passer til kvinder med en brystomkreds på ca. 70-75 cm. Vi anbefaler at vælge din normale BH-størrelse for den bedste pasform.

Produktfunktioner:

  • Økologisk bomuldsmateriale for maksimal komfort
  • Krydset frontdesign for nem adgang under amning
  • Blød og strækbart stof til perfekt pasform og støtte
  • Farve: Sort
  • Størrelse: Small (ca. 70-75 cm brystomkreds)

Med Carriwell Crossover Sove- og Amme-BH’en kan du nyde en god nats søvn og nem adgang til amning uden at gå på kompromis med komforten. Gør din graviditet og ammeperiode mere behagelig med denne økologiske BH.

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.