Samantha amme-bh i bambus 2-pak fra Seraphine (sort/rødbrun) – S

Brand

Forhandler

449 kr.

Opgrader din ammeoplevelse med Samantha amme-bh i bambus 2-pak fra Seraphine. Denne 2-pak af amme-bh’er i sort og rødbrun er designet til at give optimal komfort og stil under din ammeperiode. Lavet af blødt og åndbart bambusmateriale med justerbar lukning og skulderstropper for en perfekt pasform. Denne bh har også en praktisk ammeåbning med kliklås, der gør det nemt at amme dit barn diskret. Vælg den farve, der passer bedst til din stil og garderobe. Opgrader din ammeoplevelse med Samantha amme-bh i bambus 2-pak fra Seraphine.

Køb her

Varenummer (SKU): 5573000879513401 Kategori:
Beskrivelse

Beskrivelse

Samantha amme-bh i bambus 2-pak fra Seraphine (sort/rødbrun) – S

Den perfekte amme-bh til komfort og stil

Opdag den ultimative amme-bh i bambus fra Seraphine. Denne 2-pak af Samantha amme-bh’er er designet til at give dig både komfort og stil under din ammeperiode. Med en kombination af funktionalitet og elegance er denne bh et must-have for enhver ammende mor.

Optimal komfort og støtte

Denne amme-bh er lavet af blødt og åndbart bambusmateriale, der sikrer optimal komfort hele dagen. Den justerbare lukning og skulderstropper giver dig mulighed for at tilpasse pasformen, så den passer perfekt til din krop. Bh’en er også udstyret med en blød og støttende bøjle, der giver ekstra støtte til dine bryster.

Nem adgang til amning

Med den smarte ammeåbning kan du nemt og diskret amme dit barn, når som helst og hvor som helst. Bh’en har en praktisk kliklås, der gør det let at åbne og lukke med en hånd. Du behøver ikke at gå på kompromis med stil eller bekvemmelighed, når du ammer.

Stilfuldt design og farvevalg

Denne 2-pak af Samantha amme-bh’er kommer i sort og rødbrun, hvilket giver dig mulighed for at vælge den farve, der passer bedst til din stil og garderobe. Det elegante og tidløse design gør det muligt for dig at føle dig selvsikker og smuk, selv når du ammer.

  • Blød og åndbar bambusmateriale
  • Justerbar lukning og skulderstropper for optimal pasform
  • Blød og støttende bøjle for ekstra komfort
  • Praktisk ammeåbning med kliklås
  • Sort og rødbrun farvevalg

Opgrader din ammeoplevelse med Samantha amme-bh i bambus 2-pak fra Seraphine. Giv dig selv den komfort, støtte og stil, du fortjener, mens du nyder den særlige tid med dit barn.

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.