Easygrow Air Inlay Car Seat – Ice Petrol

EAN

7090019969590

Forhandler

349 kr.

Easygrow Air Inlay Autostol – Ice Petrol. Designet til at sikre dit barns komfort og sikkerhed. Fremstillet af materialer af høj kvalitet for langvarig holdbarhed. Justerbar nakkestøtte og sele tilpasser sig dit barns vækst. Nem installation og brugervenlig design. Stilfuldt og moderne design i farven Ice Petrol. Bestil din autostol i dag og oplev den ultimative kombination af sikkerhed, komfort og stil. Autostole kategori.

Køb her

Varenummer (SKU): 3061102088370295 Kategori:
Beskrivelse

Beskrivelse

Easygrow Air Inlay Autostol – Ice Petrol

Den Easygrow Air Inlay Autostol i farven Ice Petrol er den perfekte løsning til at sikre dit barns komfort og sikkerhed under køreturen. Med denne autostol kan du trygt tage på køreture, velvidende at dit barn er godt beskyttet.

Autostole af høj kvalitet

Easygrow Air Inlay Autostolen er designet med fokus på både sikkerhed og komfort. Den er fremstillet af materialer af høj kvalitet, der sikrer langvarig holdbarhed og beskyttelse. Autostolen er testet og godkendt efter de nyeste sikkerhedsstandarder, så du kan have fuld tillid til dens ydeevne.

Optimal komfort og justerbarhed

Med Easygrow Air Inlay Autostolen kan du nemt tilpasse den til dit barns behov. Den har flere justeringsmuligheder, herunder justerbar nakkestøtte og sele, så den kan vokse med dit barn. Den bløde polstring og åndbare stof sikrer også en behagelig køreoplevelse for dit barn.

Nem installation og brugervenlighed

Installationen af Easygrow Air Inlay Autostolen er enkel og hurtig. Den passer til de fleste bilsæder og er udstyret med et intuitivt sele- og spændesystem. Autostolen kan nemt flyttes mellem forskellige køretøjer, hvilket gør den ideel til familier på farten.

Stilfuldt design og holdbare materialer

Easygrow Air Inlay Autostolen er ikke kun praktisk, men også stilfuld. Den kommer i farven Ice Petrol, der tilføjer et moderne og elegant touch til bilens interiør. Materialerne er lette at rengøre og modstandsdygtige over for pletter og slid, hvilket gør autostolen ideel til daglig brug.

  • Designet til at sikre dit barns komfort og sikkerhed
  • Fremstillet af materialer af høj kvalitet for langvarig holdbarhed
  • Justerbar nakkestøtte og sele tilpasser sig dit barns vækst
  • Nem installation og brugervenlig design
  • Stilfuldt og moderne design i farven Ice Petrol

Med Easygrow Air Inlay Autostolen kan du trygt tage på køreture med dit barn og vide, at de er i gode hænder. Bestil din autostol i dag og oplev den ultimative kombination af sikkerhed, komfort og stil.

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.