Axkid Minikid 4 – Tile Melange

EAN

7350057589625

Forhandler

4.999 kr.

Axkid Minikid 4 – Tile Melange er en sikker og komfortabel autostol til børn i alderen 0-25 kg. Denne autostol har en fem-punkts sele, justerbar nakkestøtte og sidebeskyttelse for optimal sikkerhed. Den er også behagelig med en blød siddehynde og kan tilpasses i forskellige siddepositioner. Med sit holdbare design af høj kvalitet er denne autostol nem at installere og opbevare. Giv dit barn den bedste beskyttelse under kørslen med Axkid Minikid 4 – Tile Melange. Kategori: Autostole.

Køb her

Varenummer (SKU): 3061100194335272 Kategori:
Beskrivelse

Beskrivelse

Axkid Minikid 4 – Tile Melange

Den Axkid Minikid 4 – Tile Melange er en sikker og komfortabel autostol, der er designet til at beskytte dit barn under kørslen. Denne autostol er velegnet til børn i alderen 0-25 kg (ca. 6 måneder til 6 år) og er ideel til længere rejser eller daglig brug.

Sikkerhed først

Med Axkid Minikid 4 – Tile Melange kan du være tryg ved, at dit barn er sikkert fastspændt under kørslen. Autostolen er udstyret med en fem-punkts sele, der sikrer optimal beskyttelse og stabilitet. Den har også en justerbar nakkestøtte og sidebeskyttelse for at minimere risikoen for skader ved eventuelle kollisioner.

Komfortabel og praktisk

Denne autostol er ikke kun sikker, men også behagelig for dit barn. Den har en blød og polstret siddehynde, der giver ekstra komfort under længere køreture. Stolen har også flere justeringsmuligheder, så den kan tilpasses dit barns størrelse og behov. Den er nem at installere i bilen og kan justeres i forskellige siddepositioner for at sikre optimal komfort.

Holdbart design

Axkid Minikid 4 – Tile Melange er fremstillet af holdbare materialer af høj kvalitet, der sikrer langvarig brug. Den er let at rengøre og vedligeholde, så den altid ser pæn og ny ud. Autostolen er også kompakt og nem at opbevare, når den ikke er i brug.

Produktspecifikationer:

  • Velegnet til børn i alderen 0-25 kg (ca. 6 måneder til 6 år)
  • Fem-punkts sele for optimal sikkerhed
  • Justerbar nakkestøtte og sidebeskyttelse
  • Blød og polstret siddehynde for ekstra komfort
  • Justerbar i forskellige siddepositioner
  • Nem installation og justering
  • Holdbart design af høj kvalitet
  • Kompakt og nem at opbevare

Med Axkid Minikid 4 – Tile Melange får du en sikker, komfortabel og holdbar autostol til dit barn. Giv dit barn den bedste beskyttelse under kørslen med denne kvalitetsautostol.

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.