Easygrow Lyng Car seat – Sand

EAN

7072873001357

Forhandler

699 kr.

Easygrow Lyng Autostol – Sand er den perfekte løsning til at sikre dit barns komfort og sikkerhed under køreturen. Denne autostol er designet med fokus på funktionalitet og stil, og den opfylder alle sikkerhedskravene. Velegnet til børn i alderen 9 måneder til 4 år (9-18 kg). Nem at installere og justerbar sele for optimal pasform. Med sidebeskyttelse for ekstra sikkerhed. Blødt og åndbart polstring for øget komfort. Aftageligt og maskinvaskbart betræk. Bestil den i dag og giv dit barn den bedste køreoplevelse!

Køb her

Varenummer (SKU): 3061100194152384 Kategori:
Beskrivelse

Beskrivelse

Easygrow Lyng Autostol – Sand

Easygrow Lyng Autostol i farven Sand er den perfekte løsning til at sikre dit barns komfort og sikkerhed under køreturen. Denne autostol er designet med fokus på funktionalitet og stil, og den opfylder alle sikkerhedskravene.

Produktbeskrivelse

Easygrow Lyng Autostol er velegnet til børn i alderen 9 måneder til 4 år (9-18 kg). Den er nem at installere i bilen og har en justerbar sele, der sikrer en perfekt pasform til dit barn. Autostolen er udstyret med sidebeskyttelse, der giver ekstra sikkerhed ved eventuelle sidekollisioner.

Komfort og kvalitet

Denne autostol er polstret med blødt og åndbart materiale, der sikrer en behagelig køreoplevelse for dit barn. Den har også en justerbar nakkestøtte og ryglæn, der kan tilpasses barnets vækst. Med Easygrow Lyng Autostol kan du være sikker på, at dit barn sidder komfortabelt og sikkert under hele køreturen.

Nem at rengøre

Autostolen er nem at holde ren, da betrækket kan tages af og vaskes i maskinen. Dette gør det nemt at fjerne eventuelle pletter eller snavs, der kan opstå undervejs.

Specifikationer:

  • Velegnet til børn i alderen 9 måneder til 4 år (9-18 kg)
  • Justerbar sele for optimal pasform
  • Sidebeskyttelse for ekstra sikkerhed
  • Blødt og åndbart polstring for øget komfort
  • Justerbar nakkestøtte og ryglæn
  • Aftageligt og maskinvaskbart betræk

Med Easygrow Lyng Autostol – Sand kan du trygt og komfortabelt transportere dit barn i bilen. Sikkerhed og komfort går hånd i hånd med denne stilfulde autostol. Bestil den i dag og giv dit barn den bedste køreoplevelse!

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.