That’s Mine Pyjamas Emilio – That’s Mine – Pyjamas – GladeRollinger.dk

Brand

EAN

5713846030791

Forhandler

Original price was: 300 kr..Current price is: 240 kr..

That’s Mine Pyjamas Emilio – Komfortable og stilfulde natkjoler til børn. Opdag vores That’s Mine Pyjamas Emilio, der er perfekte til at give dine børn en god nats søvn. Disse natkjoler er både komfortable og stilfulde, og de er designet med omtanke for at sikre, at dine børn føler sig godt tilpas hele natten. Vores natkjoler er lavet af blødt og åndbart bomuldsmateriale, der sikrer en behagelig søvn for dine børn. De har et moderne og tidløst design, der passer til enhver smag. Med elastik i taljen og justerbare stropper tilpasses de individuelt til dit barns behov. Vores natkjoler er lavet af materialer af høj kvalitet, der sikrer holdbarhed og nem pleje. Vælg den perfekte natkjole til dit barn og lad dem sove trygt og behageligt hele natten. Undertøj & Nattøj.

Køb her

Varenummer (SKU): 11655600461414065 Kategori:
Beskrivelse

Beskrivelse

That’s Mine Pyjamas Emilio – Komfortable og stilfulde natkjoler til børn

Opdag vores That’s Mine Pyjamas Emilio, der er perfekte til at give dine børn en god nats søvn. Disse natkjoler er både komfortable og stilfulde, og de er designet med omtanke for at sikre, at dine børn føler sig godt tilpas hele natten.

Produktbeskrivelse:

  • Komfortabelt materiale: Vores That’s Mine Pyjamas Emilio er lavet af blødt og åndbart bomuldsmateriale, der sikrer en behagelig søvn for dine børn.
  • Stilfuldt design: Disse natkjoler har et moderne og tidløst design, der passer til enhver smag. De er tilgængelige i forskellige farver og mønstre, så du kan finde den perfekte natkjole til dit barn.
  • God pasform: That’s Mine Pyjamas Emilio er designet med fokus på en god pasform. De har elastik i taljen og justerbare stropper, så de kan tilpasses individuelt til dit barns behov.
  • Holdbar kvalitet: Vores natkjoler er lavet af materialer af høj kvalitet, der sikrer, at de kan holde til daglig brug og mange vaske.
  • Nem pleje: Disse natkjoler er nemme at pleje og kan maskinvaskes, hvilket gør dem praktiske for travle forældre.

Med That’s Mine Pyjamas Emilio kan du give dine børn en god nats søvn i komfortable og stilfulde natkjoler. Vælg den perfekte natkjole til dit barn og lad dem sove trygt og behageligt hele natten.

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.