Oball Rattle – ass. farver

EAN

834282000317

Forhandler

274 kr.

Oball Rattle – ass. farver: Farverig og sjov rangle til babyer og småbørn. Unikt Oball-design, der stimulerer sanser og motoriske færdigheder. Lavet af sikre og holdbare materialer. Ideel til små hænder. Perfekt babylegetøj til udvikling.

Køb her

Varenummer (SKU): 11711000659495427 Kategori:
Beskrivelse

Beskrivelse

Oball Rattle – ass. farver: Den perfekte rangle til dit barns udvikling

Denne Oball Rattle er en farverig og sjov rangle, der er designet til at stimulere dit barns sanser og motoriske færdigheder. Med dens unikke Oball-design er den let at gribe og holde fast i, hvilket gør den ideel til små hænder.

Produktfunktioner:

  • Farverig og sjov rangle til babyer og småbørn
  • Unikt Oball-design, der er let at gribe og holde fast i
  • Stimulerer barnets sanser og motoriske færdigheder
  • Lavet af sikre og holdbare materialer
  • Kan rystes, rulles og kastes for at skabe sjove lyde og bevægelser

Spørgsmål og svar:

Hvordan hjælper Oball Rattle med mit barns udvikling?

Oball Rattle er designet til at stimulere dit barns sanser og motoriske færdigheder. Den farverige og sjove rangle tilskynder til greb og hånd-øje-koordination, samtidig med at den skaber sjove lyde og bevægelser, når den rystes, rulles eller kastes.

Er Oball Rattle sikker for mit barn at lege med?

Ja, Oball Rattle er lavet af sikre og holdbare materialer, der er specielt udvalgt til babyer og småbørn. Den er fri for skadelige stoffer og er designet til at være sikker at lege med.

Hvad er den anbefalede alder for at bruge Oball Rattle?

Oball Rattle er velegnet til babyer og småbørn i alderen 3 måneder og opefter. Den er designet til at være let at gribe og holde fast i, hvilket gør den ideel til små hænder, der er ved at udforske verden omkring dem.

Med Oball Rattle – ass. farver får dit barn en farverig og sjov rangle, der ikke kun underholder, men også hjælper med at udvikle deres sanser og motoriske færdigheder. Grib, ryst og udforsk med denne fantastiske Oball Rattle!

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.