Done by Deer Rangle, Raffi, Mustard – Rangle – Legekammeraten.dk

Brand

EAN

5712643016397

Forhandler

110 kr.

Done by Deer Rangle, Raffi, Mustard – Farverig og sjov rangle til dit barns udvikling. Stimulerer sanser og motoriske færdigheder. Blød og plysset overflade. Egnet til babyer fra 3 måneder og opefter. Køb hos Legekammeraten.dk.

Køb her

Varenummer (SKU): 5775601863202196 Kategorier: ,
Beskrivelse

Beskrivelse

Done by Deer Rangle, Raffi, Mustard – Rangle – Legekammeraten.dk

En farverig og sjov rangle til dit barns udvikling

Done by Deer Rangle, Raffi, Mustard er en fantastisk rangle, der er designet til at stimulere dit barns sanser og motoriske færdigheder. Denne farverige rangle er perfekt til små hænder og vil holde dit barn underholdt i timevis.

Med sin bløde og plysset overflade er Raffi-ranglen behagelig at røre ved og gnave på. Den har også en indbygget rangle, der skaber en sjov lyd, når den rystes. Dette vil hjælpe med at udvikle dit barns høresans og opmærksomhed.

Done by Deer Rangle, Raffi, Mustard er lavet af sikre og holdbare materialer, der er fri for skadelige stoffer. Den er nem at rengøre og kan tåle at blive bidt og tygget på af dit barn.

Denne rangle er velegnet til babyer fra 3 måneder og opefter. Den er ideel som en gave til babyshower, dåb eller fødselsdag.

  • Stimulerer dit barns sanser og motoriske færdigheder
  • Blød og plysset overflade, perfekt til små hænder
  • Indbygget rangle skaber sjove lyde
  • Lavet af sikre og holdbare materialer
  • Nem at rengøre og tåler at blive bidt og tygget på
  • Egnet til babyer fra 3 måneder og opefter

Med Done by Deer Rangle, Raffi, Mustard kan dit barn udforske og lege på en sjov og sikker måde. Køb den i dag hos Legekammeraten.dk og giv dit barn en fantastisk legeoplevelse!

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.