Økologisk bidering af træ og fødevarevenlig silicium Baby Teether Coral SMÅ Sweden

Brand

Forhandler

Original price was: 149 kr..Current price is: 49 kr..

Økologisk bidering af træ og fødevarevenlig silicium – Baby Teether Coral SMÅ Sweden. En naturlig og sikker bidering til din baby. Lavet af 100%% økologisk træ og fødevaregodkendt silicium. Effektiv lindring af tandkøgsirritation. Nem at gribe om og holde fast i. Holdbar og let at rengøre. Perfekt til babyer i alle aldre. BPA, PVC og ftalater fri. Ideel til bidering og babylegetøj.

Køb her

Varenummer (SKU): 9128400193436388 Kategorier: ,
Beskrivelse

Beskrivelse

Økologisk bidering af træ og fødevarevenlig silicium – Baby Teether Coral SMÅ Sweden

En naturlig og sikker bidering til din baby

Den økologiske bidering af træ og fødevarevenlig silicium fra SMÅ Sweden er det perfekte valg til din baby’s behov for at bide og lindre tandkødsirritation. Denne bidering er designet med fokus på både sikkerhed og bæredygtighed, og den er ideel til babyer i alle aldre.

Naturlige materialer og sikkerhed i fokus

Denne bidering er lavet af 100% økologisk træ og fødevaregodkendt silicium, hvilket sikrer, at den er fri for skadelige kemikalier og stoffer. Materialerne er naturlige, holdbare og sikre for din baby at bide i. Bideringen er også fri for BPA, PVC og ftalater, hvilket gør den ekstra sikker for dit barn.

Effektiv lindring af tandkødsirritation

Med sin unikke kombination af træ og silicium er denne bidering ideel til at lindre din baby’s tandkøbsirritation. Den bløde siliciumdel masserer og stimulerer tandkødet, mens træet giver en behagelig og naturlig fornemmelse. Bideringen er let for din baby at gribe om og holde fast i, hvilket gør den nem at bruge.

Holdbar og let at rengøre

Denne bidering er designet til at være holdbar og modstandsdygtig over for daglig brug. Den kan nemt rengøres med varmt sæbevand eller i opvaskemaskinen, hvilket gør vedligeholdelsen enkel og bekvem for dig som forælder.

  • 100% økologisk træ og fødevaregodkendt silicium
  • Sikker og fri for skadelige kemikalier (BPA, PVC og ftalater)
  • Effektiv lindring af tandkøgsirritation
  • Nem at gribe om og holde fast i for din baby
  • Holdbar og let at rengøre

Med den økologiske bidering af træ og fødevarevenlig silicium fra SMÅ Sweden kan du trygt give din baby en naturlig og sikker lindring af tandkøgsirritation. Giv din baby den bedste oplevelse med denne bidering, der er skabt med omtanke for både dit barn og miljøet.

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.