SES Creative Elefanten Olfi – Bamse – Legekammeraten.dk

Brand

EAN

8710341131142

Forhandler

Original price was: 249 kr..Current price is: 177 kr..

SES Creative Elefanten Olfi er en sjov og kreativ elefantbamse til børn. Den er designet til at stimulere dit barns fantasi og kreativitet. Medfølgende tekstiltuscher gør det muligt for dit barn at farvelægge og skabe sin egen unikke elefant. Denne bløde og krambare bamse er velegnet til børn i alderen 3 år og derover. Køb den hos Legekammeraten.dk i dag og lad dit barn udforske sin kreativitet på en sjov og spændende måde! Velegnet til babylegetøj og bamser.

Køb her

Varenummer (SKU): 5775600600092764 Kategorier: ,
Beskrivelse

Beskrivelse

SES Creative Elefanten Olfi – Bamse – Legekammeraten.dk

En sjov og kreativ elefantbamse til børn

SES Creative Elefanten Olfi er en fantastisk bamse, der vil bringe glæde og kreativitet til dit barns leg. Denne søde elefantbamse er perfekt til børn i alle aldre og vil være en trofast legekammerat.

Med Elefanten Olfi kan dit barn udforske sin kreativitet og fantasi. Bamsen leveres med en sæt af farverige tekstilpenne, som dit barn kan bruge til at dekorere og personliggøre Olfi. Dette giver mulighed for timevis af sjov og kreativ leg.

Elefanten Olfi er lavet af blødt og behageligt materiale, der er sikkert for børn at lege med. Den er også nem at rengøre, så den altid kan se flot ud. Olfi er den perfekte gave til fødselsdage, jul eller andre særlige lejligheder.

Produktfunktioner:

  • Sjov og kreativ elefantbamse til børn
  • Inkluderer farverige tekstilpenne til dekoration
  • Lavet af blødt og sikkert materiale
  • Nem at rengøre
  • Perfekt gave til fødselsdage og særlige lejligheder

Med SES Creative Elefanten Olfi får dit barn en fantastisk legekammerat, der både stimulerer deres fantasi og kreativitet. Lad dit barn udforske og dekorere Olfi på deres egen unikke måde. Køb Elefanten Olfi i dag og giv dit barn en sjov og kreativ oplevelse!

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.