Jabadabado hund i taske

Brand

EAN

7332599071912

Forhandler

280 kr.

Jabadabado hund i taske – Den perfekte følgesvend til dit barn. Realistisk udseende, blød og behagelig, bærbart design, stimulerer fantasien, sikker og holdbar. Giv dit barn den bedste gave med denne fantastiske hund i taske! Kategori: Bamser.

Køb her

Varenummer (SKU): 8998500207888272 Kategori:
Beskrivelse

Beskrivelse

Jabadabado hund i taske – Den perfekte følgesvend til dit barn

Er du på udkig efter den perfekte legetøjsven til dit barn? Så er Jabadabado hund i taske det ideelle valg! Denne søde og bløde hund er designet til at give dit barn timevis af sjov og kreativ leg.

Produktbeskrivelse:

  • Realistisk udseende: Jabadabado hund i taske er nøje designet med detaljer, der giver den et realistisk udseende. Den har blødt plys-pels, søde øjne og en venlig ansigtsudtryk, der vil fange dit barns opmærksomhed.
  • Blød og behagelig: Denne hund er lavet af høj kvalitet plys-materiale, der gør den utrolig blød og behagelig at røre ved. Dit barn vil elske at kramme og lege med den.
  • Bærbart design: Med den medfølgende taske kan dit barn nemt tage hunden med overalt. Den er perfekt til rejser, udflugter eller bare som en trofast følgesvend i hverdagen.
  • Stimulerer fantasien: Jabadabado hund i taske er ikke kun en krammeven, den er også fantastisk til at stimulere dit barns fantasi og rolleleg. Dit barn kan give hunden et navn, klæde den ud og skabe spændende eventyr.
  • Sikker og holdbar: Vi ved, hvor vigtigt sikkerhed er for dit barn. Derfor er Jabadabado hund i taske lavet af materialer af høj kvalitet, der er sikre og holdbare. Du kan trygt lade dit barn lege med denne hund.

Med Jabadabado hund i taske får dit barn en trofast og sjov legekammerat, der vil bringe glæde og underholdning i mange år. Giv dit barn den bedste gave med denne fantastiske hund i taske!

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.