Squishmallows – DISNEY 4 pak – 13 cm

Brand

EAN

8750550909263

Forhandler

Original price was: 450 kr..Current price is: 270 kr..

Opdag magien ved Squishmallows med dette fantastiske DISNEY 4 pak! Disse bløde og krammevenlige plysdyr er perfekte til både børn og samlere. Køb nu og tilføj lidt Disney-magi til dit hjem!

Køb her

Varenummer (SKU): 12067801103232849 Kategori:
Beskrivelse

Beskrivelse

Squishmallows – DISNEY 4 pak – 13 cm

Opdag magien ved Squishmallows med dette fantastiske DISNEY 4 pak! Disse bløde og krammevenlige plysdyr er perfekte til både børn og samlere. Hver Squishmallow måler 13 cm og er designet med de elskede Disney-figurer, der vil bringe smil og glæde til enhver.

Bløde og krammevenlige plysdyr

Squishmallows er kendt for deres utroligt bløde og krammevenlige materiale, der gør dem perfekte til at putte og lege med. De er lavet af høj kvalitet og er fyldt med en blød fyld, der giver en behagelig og tryg følelse.

DISNEY 4 pak med elskede figurer

Dette sæt inkluderer 4 Squishmallows, hver med en Disney-figur. Børnene vil elske at samle på deres yndlingsfigurer som Mickey Mouse, Minnie Mouse, Donald Duck og Goofy. Disse ikoniske figurer vil bringe Disney-magi ind i dit hjem.

Perfekt til børn og samlere

Med deres søde udseende og bløde tekstur er Squishmallows ideelle til både børn og samlere. Børnene vil nyde at lege med dem, bruge dem som puder eller tage dem med på eventyr. Samlere vil værdsætte deres unikke Disney-design og tilføje dem til deres samling.

  • Bløde og krammevenlige plysdyr
  • DISNEY 4 pak med elskede figurer
  • Perfekt til børn og samlere
  • Måler 13 cm

Opdag den magiske verden af Squishmallows med dette DISNEY 4 pak-sæt. Giv dine børn eller dig selv en fantastisk krammevenlig oplevelse med de elskede Disney-figurer. Køb nu og tilføj lidt Disney-magi til dit hjem!

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.