Chimpanse Mor Med Unge 30 Cm

Brand

EAN

092389240917

Forhandler

260 kr.

Chimpanse Mor Med Unge 30 Cm – Realistisk og blød legetøjsfigur til børn i alle aldre. Perfekt til rolleleg og kramning. Stimulerer fantasien og kreativiteten. Køb den i dag og se dit barns glæde lyse op! Velegnet til børn i alle aldre.

Køb her

Varenummer (SKU): 11717000194122914 Kategori:
Beskrivelse

Beskrivelse

Chimpanse Mor Med Unge 30 Cm – Den Perfekte Legetøjskammerat til Dit Barn

Chimpanse Mor Med Unge 30 Cm er en fantastisk og realistisk legetøjsfigur, der vil bringe timevis af glæde og underholdning til dit barn. Denne søde og bløde chimpanse-mor og hendes unge er perfekte til rolleleg, kramning og skaber en følelse af tryghed hos dit barn.

Realistisk og Høj Kvalitet

Denne chimpanse-mor med unge er nøje designet med fokus på detaljer for at skabe en realistisk og autentisk oplevelse. Den er lavet af høj kvalitet, blødt plys, der er behageligt at røre ved og perfekt til kramning.

Stimulerer Fantasien og Kreativiteten

Med Chimpanse Mor Med Unge 30 Cm kan dit barn udforske og udvikle sin fantasi og kreativitet. Denne legetøjsfigur opfordrer til rolleleg og hjælper med at skabe historier og eventyr, der stimulerer barnets fantasi og udvikling.

Perfekt Størrelse til Leg og Kramning

Med en størrelse på 30 cm er denne chimpanse-mor med unge perfekt til leg og kramning. Den er nem at håndtere for små hænder og kan tages med overalt. Dit barn vil elske at have denne bløde og søde legetøjsfigur som sin følgesvend.

  • Realistisk og autentisk design
  • Lavet af høj kvalitet, blødt plys
  • Stimulerer fantasien og kreativiteten
  • Perfekt størrelse til leg og kramning
  • Velegnet til børn i alle aldre

Chimpanse Mor Med Unge 30 Cm er den ideelle legetøjskammerat til dit barn. Giv dit barn muligheden for at udforske og skabe fantastiske eventyr med denne realistiske og bløde chimpanse-mor og hendes unge. Køb den i dag og se dit barns glæde lyse op!

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.