Tigerhaj Wild Republic 59 cm

Brand

EAN

092389224870

Forhandler

210 kr.

Tigerhaj Wild Republic 59 cm – Blød og realistisk plyslegetøjstigerhaj til dit barns leg. Realistisk design med skarpe tænder og realistiske øjne. Fremstillet af blødt og holdbart materiale. Velegnet til både indendørs og udendørs leg. Perfekt til havets dyreliv-entusiaster.

Køb her

Varenummer (SKU): 11717000194116643 Kategori:
Beskrivelse

Beskrivelse

Tigerhaj Wild Republic 59 cm – Den perfekte følgesvend til dit barns eventyr

Er dit barn fascineret af havets dyreliv? Så er Tigerhajen fra Wild Republic det ideelle valg! Med en imponerende længde på 59 cm er denne bløde og realistiske plyslegetøjstigerhaj perfekt til at bringe spænding og sjov ind i dit barns leg.

Realistisk design og høj kvalitet

Denne Tigerhaj er nøje designet for at efterligne den imponerende skønhed og styrke hos en ægte tigerhaj. Med detaljer som skarpe tænder, realistiske øjne og en livagtig farvekombination, vil dette plyslegetøj vække fantasien og stimulere dit barns kreativitet.

Wild Republic er kendt for deres høje kvalitetsstandarder, og denne Tigerhaj er ingen undtagelse. Fremstillet af blødt og holdbart materiale, er den skabt til at modstå leg og eventyr i lang tid.

En alsidig følgesvend

Denne Tigerhaj er ikke kun velegnet til leg derhjemme, men også til udendørs eventyr. Dit barn kan tage den med til stranden, poolen eller endda på ferie. Den er let at rengøre og kan hurtigt blive din lille eventyrers bedste ven.

Specifikationer:

  • Længde: 59 cm
  • Realistisk design med skarpe tænder og realistiske øjne
  • Fremstillet af blødt og holdbart materiale
  • Velegnet til både indendørs og udendørs leg

Med Tigerhajen fra Wild Republic kan dit barn udforske havets dybder og skabe fantastiske eventyr. Giv dit barn en trofast følgesvend, der vil bringe glæde og spænding til deres leg.

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.