Elodie, Nusse Bamse, Playful Pebble

Brand

EAN

7333222017239

Forhandler

220 kr.

Elodie, Nusse Bamse, Playful Pebble – Den perfekte krammebamse til dit barn. Blød og behagelig at røre ved, stimulerer fantasien og kreativiteten, fremmer følelsen af tryghed og komfort. Opfylder alle sikkerhedsstandarder. Den perfekte gave til dit barn. Kategori: Bamser.

Køb her

Varenummer (SKU): 1939501821259724 Kategori:
Beskrivelse

Beskrivelse

Elodie, Nusse Bamse, Playful Pebble – Den perfekte krammebamse til dit barn

Elodie, Nusse Bamse, Playful Pebble er den ultimative krammebamse, der vil bringe glæde og tryghed til dit barn. Denne søde og bløde bamse er designet med kærlighed og omsorg for at skabe et tæt bånd mellem dit barn og deres nye bedste ven.

Blødhed og komfort

Elodie, Nusse Bamse, Playful Pebble er lavet af høj kvalitet og super blødt materiale, der er behageligt at røre ved og perfekt til at kramme. Denne bamse vil give dit barn en følelse af tryghed og komfort, både når de leger og når de skal sove.

Leg og fantasi

Med sin charmerende udformning og farverige detaljer vil Elodie, Nusse Bamse, Playful Pebble inspirere dit barns fantasi og kreativitet. Denne bamse er den perfekte følgesvend til leg og eventyr, og vil hjælpe med at skabe uforglemmelige øjeblikke for dit barn.

Holdbarhed og sikkerhed

Elodie, Nusse Bamse, Playful Pebble er fremstillet med fokus på holdbarhed og sikkerhed. Den er testet og opfylder alle relevante sikkerhedsstandarder, så du kan være tryg ved at give denne bamse til dit barn.

  • Blød og behagelig at røre ved
  • Stimulerer fantasien og kreativiteten
  • Fremmer følelsen af tryghed og komfort
  • Opfylder alle sikkerhedsstandarder

Elodie, Nusse Bamse, Playful Pebble er den perfekte gave til dit barn, der vil skabe glæde og varme i deres hverdag. Giv dit barn en krammebamse, de vil elske og værdsætte i mange år fremover.

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.