Smallstuff, Rangle – Bidering, Bamse, Grey

Brand

EAN

5712352087619

Forhandler

130 kr.

Smallstuff, Rangle – Bidering, Bamse, Grey er en sød og blød bidering i form af en bamse. Denne bidering lindrer ømme gummer under tandfrembrud og er lavet af sikre og holdbare materialer. Den er let at gribe og holde fast i, hvilket stimulerer finmotorisk udvikling. Den grå farve giver et stilfuldt udseende, der passer til enhver babyudstyrskollektion. Denne bidering er nem at rengøre og transportere. Bestil den i dag og giv dit barn den nødvendige lindring under tandfrembrud.

Køb her

Varenummer (SKU): 1939501821114988 Kategorier: ,
Beskrivelse

Beskrivelse

Smallstuff, Rangle – Bidering, Bamse, Grey

En sød og blød bidering til dit barn

Denne Smallstuff Rangle Bidering er perfekt til dit barns behov for at bide og udforske. Med sin bløde tekstur og søde bamseform er denne bidering ideel til at lindre dit barns ømme gummer under tandfrembrud.

Denne bidering er lavet af sikre og holdbare materialer, der er skånsomme mod dit barns sarte gummer. Den er designet til at være let at gribe og holde fast i, hvilket hjælper med at udvikle dit barns finmotorik.

Den grå farve giver et moderne og stilfuldt udseende, der passer til enhver babyudstyrskollektion. Denne bidering er også let at rengøre og kan tages med overalt, så dit barn altid har noget at bide i, når tandfrembruddet er særligt ubehageligt.

Produktfunktioner:

  • Blød og behagelig bidering i form af en bamse
  • Lindrer ømme gummer under tandfrembrud
  • Lavet af sikre og holdbare materialer
  • Let at gribe og holde fast i
  • Stimulerer finmotorisk udvikling
  • Stilfuld grå farve, der passer til enhver babyudstyrskollektion
  • Nem at rengøre og transportere

Denne Smallstuff Rangle Bidering er den perfekte kombination af funktionalitet og stil. Giv dit barn den nødvendige lindring under tandfrembrud med denne søde og bløde bidering i form af en bamse. Bestil den i dag og se dit barn smile igen!

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.