Barselsgave – med nusseklud, sut og bidering

Brand

Forhandler

369 kr.

Barselsgave til den nyfødte – inkluderer nusseklud, sut og bidering. Den perfekte kombination af praktiske og beroligende produkter til babyen. Lavet af økologisk bomuld og BPA-fri materialer. Ideel til at berolige og underholde den lille. Perfekt som gave til babyshower, dåb eller som en velkomstgave. Kategori: Bidering.

Køb her

Varenummer (SKU): 4275801403995502 Kategori:
Beskrivelse

Beskrivelse

Barselsgave til den nyfødte

Denne barselsgave er den perfekte gave til den nyfødte baby. Gaven indeholder en sød nusseklud, en sut og en bidering, som er ideelle til at berolige og underholde den lille.

Produktbeskrivelse:

  • Nusseklud: Den bløde og behagelige nusseklud er lavet af økologisk bomuld og er designet til at give tryghed og komfort til babyen. Kluden har en sød dyrefigur, der vil fange barnets opmærksomhed.
  • Sut: Sutten er fremstillet af BPA-fri materialer og er ergonomisk designet til at passe perfekt i babyens mund. Den hjælper med at berolige og tilfredsstille babyens naturlige suttebehov.
  • Bidering: Bideringen er lavet af blødt og sikkert materiale, der er skånsomt mod babyens sarte gummer. Den er perfekt til at lindre ubehag ved tandfrembrud og stimulere babyens tandsætning.

Spørgsmål og svar:

  • Hvordan vasker jeg nussekluden? Nussekluden kan maskinvaskes ved lav temperatur for at bevare dens blødhed og kvalitet.
  • Er sutten egnet til nyfødte? Ja, sutten er specielt designet til nyfødte og opfylder alle sikkerhedsstandarder.
  • Er bideringen fri for skadelige stoffer? Ja, bideringen er lavet af materialer uden BPA og andre skadelige stoffer, der kan være farlige for babyen.

Denne barselsgave er den perfekte kombination af praktiske og beroligende produkter til den nyfødte. Giv den som en gave til babyshower, dåb eller som en velkomstgave til den lille ny i familien.

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.