Bidering Teethy Links fra The Dearest Grey – The Blues

Brand

Forhandler

160 kr.

Bidering Teethy Links fra The Dearest Grey – The Blues er den perfekte bidering til dit barns tandfrembrud. Den er lavet af holdbart og sikkert materiale, har forskellige teksturer og former, er nem at gribe og holde, samt let at rengøre. Giv dit barn den bedste lindring under tandfrembrud med denne fantastiske bidering.

Køb her

Varenummer (SKU): 8998500281626635 Kategori:
Beskrivelse

Beskrivelse

Bidering Teethy Links fra The Dearest Grey – The Blues

Den perfekte bidering til dit barns tandfrembrud

Bidering Teethy Links fra The Dearest Grey – The Blues er den ideelle løsning til at lindre dit barns ubehag under tandfrembrud. Denne bidering er designet med omtanke for både dit barns sikkerhed og komfort.

  • Holdbart og sikkert materiale: Bideringen er lavet af 100% BPA-fri silikone, der er blød og skånsom mod dit barns sarte gummer.
  • Forskellige teksturer og former: Teethy Links har forskellige overfladestrukturer og former, der hjælper med at stimulere dit barns tandsætning og lindre kløe.
  • Nem at gribe og holde: Den fleksible og lette konstruktion gør det nemt for dit barn at gribe og holde bideringen, hvilket styrker deres finmotoriske færdigheder.
  • Let at rengøre: Bideringen kan nemt rengøres med varmt sæbevand eller i opvaskemaskinen, hvilket gør den praktisk og hygiejnisk.

Med Bidering Teethy Links fra The Dearest Grey – The Blues kan du være sikker på at give dit barn den bedste lindring under tandfrembrud. Giv dit barn den komfort, de fortjener, med denne fantastiske bidering.

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.