Oli and Carol bidering – Keiko the Edamame

Brand

EAN

8437021201451

Forhandler

150 kr.

Keiko the Edamame – En sjov og sikker bidering til dit barn. Denne bidering fra Oli and Carol er lavet af 100% naturlig gummi og er fri for skadelige stoffer. Den har et holdbart og stimulerende design, der hjælper med at lindre ømme gummer under tandfrembrud. Bideringen er også let at gribe om og stimulerer motoriske færdigheder og sanser hos dit barn. Med fokus på sikkerhed og kvalitet er denne bidering et sikkert valg for dit barn.

Køb her

Varenummer (SKU): 8998500279119864 Kategori:
Beskrivelse

Beskrivelse

Oli and Carol bidering – Keiko the Edamame: En sjov og sikker bidering til dit barn

Keiko the Edamame er en fantastisk bidering fra Oli and Carol, der er designet til at give dit barn en sjov og beroligende oplevelse under tandfrembrud. Denne bidering er lavet af 100% naturlig gummi fra Hevea-træet og er fri for skadelige stoffer, hvilket gør den helt sikker for dit barn at bide i.

Holdbart og stimulerende design

Keiko the Edamame bideringen er formet som en sød edamame-bønne og har en blød og fleksibel tekstur, der er behagelig for dit barns gummer. Den er let at gribe om og stimulerer både motoriske færdigheder og sanserne hos dit barn.

Naturlig lindring under tandfrembrud

Når dit barn oplever ubehag under tandfrembrud, kan Keiko the Edamame bideringen være en stor hjælp. Den bløde tekstur masserer og lindrer dit barns ømme gummer, hvilket giver lindring og trøst. Den kan også køles ned i køleskabet for at give ekstra beroligelse til irriterede gummer.

Sikkerhed og kvalitet i fokus

Oli and Carol er kendt for deres høje standarder for sikkerhed og kvalitet. Keiko the Edamame bideringen er håndlavet og malet med naturlige fødevarefarver, der er sikre at indtage. Den er fri for BPA, PVC, ftalater og nitrosaminer, hvilket gør den til et sikkert valg for dit barn.

  • 100% naturlig gummi fra Hevea-træet
  • Blød og fleksibel tekstur
  • Stimulerer motoriske færdigheder og sanser
  • Lindrer ømme gummer under tandfrembrud
  • Kan køles ned for ekstra beroligelse
  • Håndlavet og malet med naturlige fødevarefarver
  • Fri for skadelige stoffer som BPA, PVC og ftalater

Med Keiko the Edamame bideringen fra Oli and Carol kan du give dit barn en sikker og sjov oplevelse under tandfrembrud. Denne bidering er designet med fokus på både sikkerhed og kvalitet, og den vil helt sikkert blive en favorit hos dit barn.

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.