Hagesmæk med bidering

Brand

EAN

5903240348725

Forhandler

Original price was: 175 kr..Current price is: 70 kr..

Hagesmæk med bidering – Perfekt til dit barns behov for at bide og sutte. Denne hagesmæk med bidering er den ideelle løsning til dit barns behov for at bide og sutte. Den er designet med fokus på både funktionalitet og komfort, og er perfekt til babyer og småbørn i deres tandfase. Kombinerer en hagesmæk og en bidering i ét produkt. Bidering i blødt og sikkert materiale, der er skånsomt mod dit barns gummer. Justérbar halslukning for optimal pasform og komfort. Stilfuldt og farverigt design, der tiltrækker dit barns opmærksomhed. Nem at rengøre – kan tørres af eller vaskes i maskinen. Velegnet til babyer og småbørn i deres tandfase, normalt fra 3 måneder og op. Bideringen er sikker for dit barn at bide i, da den er fremstillet af blødt og sikkert materiale. Nem at rengøre – tørres af med en fugtig klud eller vaskes i maskinen. Giv dit barn den bedste oplevelse under tandfrembruddet med dette praktiske og stilfulde produkt. Kategori: Bidering.

Køb her

Varenummer (SKU): 8998500041859532 Kategori:
Beskrivelse

Beskrivelse

Hagesmæk med bidering – Perfekt til dit barns behov for at bide og sutte

Denne hagesmæk med bidering er den ideelle løsning til dit barns behov for at bide og sutte. Den er designet med fokus på både funktionalitet og komfort, og er perfekt til babyer og småbørn i deres tandfase.

Produktfunktioner:

  • 2-i-1 design: kombinerer en hagesmæk og en bidering i ét produkt
  • Bidering i blødt og sikkert materiale, der er skånsomt mod dit barns gummer
  • Justérbar halslukning for optimal pasform og komfort
  • Stilfuldt og farverigt design, der tiltrækker dit barns opmærksomhed
  • Nem at rengøre – kan tørres af eller vaskes i maskinen

Ofte stillede spørgsmål:

Hvornår kan jeg bruge denne hagesmæk med bidering til mit barn?

Denne hagesmæk med bidering er velegnet til babyer og småbørn i deres tandfase, normalt fra 3 måneder og op. Det er vigtigt at overvåge dit barn under brug og sikre, at de er i stand til at håndtere bideringen sikkert.

Er bideringen sikker for mit barn at bide i?

Ja, bideringen er fremstillet af blødt og sikkert materiale, der er skånsomt mod dit barns gummer. Det er designet til at lindre ubehag under tandfrembrud og hjælpe med at styrke deres tyggemuskler.

Hvordan rengør jeg hagesmækken med bideringen?

Denne hagesmæk med bidering er nem at rengøre. Du kan enten tørre den af med en fugtig klud eller vaske den i maskinen ved en lav temperatur. Vi anbefaler at følge producentens instruktioner for at opretholde produktets kvalitet og holdbarhed.

Med denne hagesmæk med bidering kan dit barn nyde både komforten ved en hagesmæk og lindringen fra en bidering. Giv dit barn den bedste oplevelse under tandfrembruddet med dette praktiske og stilfulde produkt.

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.