Hama midi gaveæske Påklædningsdukker

Brand

EAN

028178031558

Forhandler

119 kr.

Opdag den sjove og kreative verden af Hama midi gaveæske Påklædningsdukker! Dette legesæt er perfekt til børn, der elsker at skabe og designe deres egne påklædningsdukker. Med dette sæt kan børnene udtrykke deres fantasi og skabe unikke påklædningsdukker, som de kan lege med og vise frem. Køb Hama midi gaveæske Påklædningsdukker online hos os. Perfekt til kreativ leg og udvikling af finmotorik hos børn.

Køb her

Varenummer (SKU): 11131500194152319 Kategori:
Beskrivelse

Beskrivelse

Hama midi gaveæske Påklædningsdukker – Kreativ legesæt til børn

Opdag den sjove og kreative verden af Hama midi gaveæske Påklædningsdukker! Dette legesæt er perfekt til børn, der elsker at skabe og designe deres egne påklædningsdukker. Med dette sæt kan børnene udtrykke deres fantasi og skabe unikke påklædningsdukker, som de kan lege med og vise frem.

Produktfunktioner:

  • Indeholder alt, hvad der er nødvendigt for at skabe påklædningsdukker
  • Medfølgende perler i forskellige farver og former
  • Perlerne kan nemt sættes sammen ved hjælp af en strygejern
  • Skabeloner og instruktioner inkluderet for at hjælpe med designprocessen
  • Stimulerer kreativitet, finmotorik og koncentration hos børn

Spørgsmål og svar:

Hvad indeholder sættet?

Sættet indeholder en bred vifte af perler i forskellige farver og former, skabeloner til påklædningsdukker og instruktioner for at hjælpe børnene med at komme i gang med deres kreative projekt.

Hvordan fungerer det?

Børnene kan vælge en skabelon og placere perlerne på den ønskede måde. Når de er tilfredse med deres design, kan de bede en voksen om at stryge perlerne med et strygejern, hvilket får dem til at smelte sammen og skabe en solid påklædningsdukke.

Hvilke færdigheder udvikler dette legesæt hos børnene?

Dette legesæt stimulerer børnenes kreativitet, finmotorik og koncentration. Ved at designe og skabe deres egne påklædningsdukker får børnene mulighed for at udtrykke deres fantasi og udvikle deres hånd-øje-koordination.

Med Hama midi gaveæske Påklædningsdukker kan børnene skabe deres egne unikke påklædningsdukker og have timevis af sjov og kreativ leg. Giv dit barn en gave, der vil stimulere deres fantasi og kreativitet!

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.