Dukke Reborn Erik 40cm Incl. Tæppe Spec. og Suttekæde

Brand

EAN

8427614981082

Forhandler

1.119 kr.

Opdag den fortryllende Dukke Reborn Erik på 40cm inkl. tæppe spec. og suttekæde. Denne realistiske dukke er håndlavet med omhu og præcision og er designet til at efterligne en nyfødt baby. Perfekt som gave til både børn og samlere. Kan også bruges terapeutisk til udvikling af sociale og følelsesmæssige færdigheder hos børn. Oplev den magiske verden af Dukke Reborn Erik og giv en uforglemmelig gave til en særlig person i dit liv!

Køb her

Varenummer (SKU): 6935300004825138 Kategori:
Beskrivelse

Beskrivelse

Dukke Reborn Erik 40cm Inkl. Tæppe Spec. og Suttekæde – Realistisk og Kærlig Babylegetøj

Opdag den fortryllende Dukke Reborn Erik på 40cm, der leveres komplet med et blødt tæppe og en sød suttekæde. Denne dukke er skabt med omhu og præcision for at give en autentisk og kærlig oplevelse for både børn og samlere.

Realistisk og Livagtig

Erik dukken er nøje håndlavet med detaljeret ansigt, blødt hår og realistiske øjne, der ser ud som ægte babyøjne. Denne dukke er designet til at efterligne en nyfødt baby og vil helt sikkert vække glæde og ømhed hos enhver.

Komplet med Tæppe Spec. og Suttekæde

Medfølgende i dette sæt er et dejligt tæppe specielt designet til dukken, der giver ekstra komfort og varme. Derudover er der en sød suttekæde, der kan fastgøres til dukkens tøj eller hånd for at tilføje en ekstra sød detalje.

Perfekt Gave til Børn og Samlere

Dukke Reborn Erik er en fantastisk gaveidé til både børn og samlere. Denne dukke vil bringe timevis af glæde, leg og omsorgsfuld interaktion. Den er også velegnet til terapeutisk brug og kan hjælpe med at udvikle sociale og følelsesmæssige færdigheder hos børn.

  • Autentisk og realistisk dukke på 40cm
  • Inkluderer blødt tæppe specielt designet til dukken
  • Sød suttekæde medfølger til ekstra detalje
  • Håndlavet med omhu og præcision
  • Perfekt gave til børn og samlere
  • Kan bruges terapeutisk til udvikling af sociale og følelsesmæssige færdigheder hos børn

Opdag den magiske verden af Dukke Reborn Erik og oplev den kærlighed og glæde, denne realistiske dukke bringer med sig. Giv en uforglemmelig gave til en særlig person i dit liv!

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.