Mia sommer dukke fra Nines d´Onil – Turkis

Brand

EAN

8435054322099

Forhandler

Original price was: 350 kr..Current price is: 315 kr..

Mia sommer dukke fra Nines d´Onil – Turkis er en livagtig og sjov sommerdukke til børn. Denne dukke er designet med fokus på detaljer og er lavet af materialer af høj kvalitet, der sikrer langvarig legesjov. Mia sommerdukken er klædt i en smuk turkis sommerkjole og har et autentisk udseende med lyseblond hår og blå øjne. Dukken er 42 cm høj og har bevægelige arme og ben. Den er også holdbar, sikker og let at rengøre. Perfekt gave til børn i alle aldre. Kategorier: Dukker.

Køb her

Varenummer (SKU): 8998500280449662 Kategori:
Beskrivelse

Beskrivelse

Mia sommer dukke fra Nines d´Onil – Turkis

En livagtig og sjov sommerdukke til børn

Denne Mia sommerdukke fra Nines d´Onil er den perfekte ledsager til børn, der elsker at lege og bruge fantasien. Dukken er designet med fokus på detaljer og er lavet af materialer af høj kvalitet, der sikrer langvarig legesjov.

Levendige farver og autentisk udseende

Mia sommerdukken er klædt i en smuk turkis sommerkjole, der passer perfekt til solrige dage. Hendes lyseblonde hår og blå øjne giver hende et autentisk og charmerende udseende. Dukken er 42 cm høj og har bevægelige arme og ben, så den kan tage forskellige positioner og deltage i forskellige aktiviteter.

Holdbar og sikker leg

Denne sommerdukke er fremstillet af materialer af høj kvalitet, der er sikre for børn at lege med. Dukken er let at rengøre og kan tåle almindelig slid og leg. Den er også CE-mærket og opfylder alle sikkerhedsstandarder, så du kan være tryg ved at lade dit barn lege med Mia sommerdukken.

Perfekt gave til børn i alle aldre

Uanset om det er til en fødselsdag, en særlig lejlighed eller bare som en overraskelse, vil Mia sommerdukken fra Nines d´Onil bringe glæde og underholdning til ethvert barn. Denne dukke er velegnet til børn i alle aldre og vil være en elsket følgesvend i mange år fremover.

  • Livagtig og sjov sommerdukke
  • Designet med fokus på detaljer
  • Fremstillet af materialer af høj kvalitet
  • Autentisk udseende med lyseblond hår og blå øjne
  • Bevægelige arme og ben for forskellige positioner
  • Sikker og holdbar leg
  • Let at rengøre
  • CE-mærket og opfylder sikkerhedsstandarder
  • Perfekt gave til børn i alle aldre

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.