Flot dukkeklapvogn i træ – pudderfarvet fra Smallstuff

EAN

018-51004-01

Forhandler

599 kr.

Flot dukkeklapvogn i træ – pudderfarvet fra Smallstuff. Denne trædukkeklapvogn i smuk pudderfarve er perfekt til små dukkeforældre. Lavet af høj kvalitetstræ for holdbarhed. Perfekt størrelse til leg. Tilføj en sød touch til legen med dette stilfulde design. Køb den i dag og lad legen begynde! Egnet til dukkevogn kategori.

Køb her

Varenummer (SKU): 3957300036882419 Kategori:
Beskrivelse

Beskrivelse

Flot dukkeklapvogn i træ – pudderfarvet fra Smallstuff

Denne flotte dukkeklapvogn i træ fra Smallstuff er perfekt til små dukkeforældre. Den er designet i en smuk pudderfarve, der tilføjer en sød og stilfuld touch til legen. Vognen er lavet af høj kvalitetstræ, hvilket sikrer holdbarhed og langvarig brug.

Key Features:

  • Trædukkeklapvogn i smuk pudderfarve
  • Høj kvalitetstræ sikrer holdbarhed
  • Perfekt størrelse til små dukkeforældre
  • Stilfuldt design tilføjer en sød touch til legen

Spørgsmål og svar:

Hvad er dimensionerne på dukkeklapvognen?

Denne dukkeklapvogn har følgende dimensioner: [indsæt dimensioner].

Er vognen egnet til alle dukkestørrelser?

Ja, denne dukkeklapvogn er designet til at passe til de fleste dukkestørrelser, så dine små dukkeforældre kan nyde at lege med deres yndlingsdukker.

Er vognen nem at samle?

Ja, denne dukkeklapvogn er nem at samle og kommer med en detaljeret vejledning, der hjælper dig med at få den klar til legen på ingen tid.

Kan vognen foldes sammen for nem opbevaring?

Desværre kan denne dukkeklapvogn ikke foldes sammen, men dens kompakte størrelse gør den nem at opbevare i et hjørne eller under sengen, når den ikke er i brug.

Med denne flotte dukkeklapvogn i træ fra Smallstuff kan dine små dukkeforældre nyde timevis af leg og fantasi. Den stilfulde pudderfarve og holdbare trækonstruktion gør den til et perfekt tilbehør til dukkeleg. Køb den i dag og lad legen begynde!

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.