Dukke Unicorn – Turkis 25 cm – HURTIG LEVERING

Forhandler

169 kr.

Dukke Unicorn – Turkis 25 cm – HURTIG LEVERING. En magisk og farverig dukke til fantasifuld leg. Perfekt til små hænder. Turkis farve og flotte detaljer. HURTIG LEVERING og nem bestilling. Produktinformation: Farve: Turkis, Størrelse: 25 cm, Materiale: Blødt og holdbart, Anbefalet alder: 3+. Skab magiske øjeblikke med denne dukke Unicorn i turkis. Bestil nu og glæd dit barn med en hurtig levering! Dukkevogn.

Køb her

Varenummer (SKU): 9723702088334326 Kategori:
Beskrivelse

Beskrivelse

Dukke Unicorn – Turkis 25 cm – HURTIG LEVERING

En magisk og farverig dukke til fantasifuld leg

Denne dukke Unicorn i turkis er den perfekte følgesvend til dit barns fantasifulde leg. Med sin bløde pels og glitrende horn vil denne dukke skabe timevis af sjov og eventyr.

Med en størrelse på 25 cm er denne dukke nem at håndtere og perfekt til små hænder. Den er lavet af kvalitetsmaterialer, der sikrer langvarig holdbarhed og sikkerhed for dit barn.

Den turkise farve og de flotte detaljer gør denne dukke Unicorn til et unikt og iøjnefaldende legetøj. Den vil helt sikkert vække glæde og begejstring hos dit barn.

HURTIG LEVERING og nem bestilling

Vi tilbyder HURTIG LEVERING af denne dukke Unicorn, så dit barn ikke skal vente længe på at modtage sin nye ven. Bestil i dag, og vi sørger for, at dukken bliver sendt afsted hurtigst muligt.

Vi gør det nemt for dig at bestille. Vælg blot antallet af dukker, du ønsker, og klik på “Tilføj til kurv” for at fuldføre din bestilling. Vi har sikre betalingsmuligheder og en pålidelig kundeservice, der er klar til at hjælpe dig med eventuelle spørgsmål.

Produktinformation:

  • Farve: Turkis
  • Størrelse: 25 cm
  • Materiale: Blødt og holdbart
  • Anbefalet alder: 3+

Skab magiske øjeblikke med denne dukke Unicorn i turkis. Giv dit barn en fantastisk legeoplevelse med denne farverige og kærlige ven. Bestil nu og glæd dit barn med en hurtig levering!

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.