Konges Sløjd, Aktivitets Ring, Ivory Cream

Brand

EAN

5712982960276

Forhandler

Original price was: 179 kr..Current price is: 152 kr..

Konges Sløjd Aktivitets Ring, Ivory Cream – Aktivitetslegetøj til babyer. Denne smukke aktivitetsring er designet med fokus på både æstetik og udvikling af barnets sanser og motoriske færdigheder. Lavet af blødt og sikkert økologisk bomuldsmateriale. Ideel til træning af finmotorik og hånd-øje-koordination. Udstyret med en blød rangle for ekstra underholdning og stimulering. Et fantastisk valg til en gave til en nyfødt eller til at forkæle din egen baby.

Køb her

Varenummer (SKU): 1939501821185747 Kategori:
Beskrivelse

Beskrivelse

Konges Sløjd Aktivitets Ring, Ivory Cream – Aktivitetslegetøj til babyer

Den Konges Sløjd Aktivitets Ring i Ivory Cream er det perfekte legetøj til at stimulere og underholde din baby. Denne smukke aktivitetsring er designet med fokus på både æstetik og udvikling af barnets sanser og motoriske færdigheder.

Produktbeskrivelse:

  • Farve: Ivory Cream
  • Materiale: 100% økologisk bomuld
  • Størrelse: Passer til babyens greb
  • Alder: Velegnet til babyer fra 3 måneder og op

Denne aktivitetsring er lavet af blødt og sikkert økologisk bomuldsmateriale, der er skånsomt mod din babys sarte hud. Ringen er designet med forskellige teksturer, farver og former for at stimulere barnets sanser og nysgerrighed.

Med sin lette vægt og ergonomiske design er aktivitetsringen nem for din baby at gribe og holde fast i. Den er ideel til at træne barnets finmotorik og hånd-øje-koordination.

Den Konges Sløjd Aktivitets Ring er også udstyret med en blød rangle, der skaber en sjov lyd, når den rystes. Dette tilføjer ekstra underholdning og stimulering for din baby.

Uanset om du leder efter en gave til en nyfødt eller ønsker at forkæle din egen baby, er Konges Sløjd Aktivitets Ring i Ivory Cream et fantastisk valg. Den kombinerer stilfuldt design med udviklingsmæssige fordele og vil helt sikkert bringe glæde til dit barn.

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.