Konges Sløjd, Aktivitets Ring, Antler

Brand

EAN

5712982960238

Forhandler

Original price was: 179 kr..Current price is: 152 kr..

Konges Sløjd Aktivitets Ring Antler – Aktivitetslegetøj til babyer. Stimulerer sanser og motoriske færdigheder. Blødt og sikkert materiale til at bide i. Forskellige teksturer og former til beroligelse af ømme gummer. Lette vægt og ergonomisk design for nem håndtering. Nem at tage med på farten. Fremstillet af BPA-fri og giftfri materialer. Nem at rengøre. Et sikkert og stimulerende legetøj til din baby. Kategori: Rangle.

Køb her

Varenummer (SKU): 1939501821185744 Kategori:
Beskrivelse

Beskrivelse

Konges Sløjd Aktivitets Ring Antler – Aktivitetslegetøj til babyer

Den Konges Sløjd Aktivitets Ring Antler er et fantastisk stykke legetøj til babyer, der er designet til at stimulere deres sanser og motoriske færdigheder. Med sin søde og unikke hjortegevirform vil denne aktivitetsring fange din babys opmærksomhed og holde dem underholdt i timevis.

Hold din baby underholdt og stimuleret

Denne Aktivitets Ring er perfekt til at hjælpe din baby med at udforske og udvikle deres sanser. Den er lavet af blødt og sikkert materiale, der er behageligt at røre ved og bide i. Ringen har forskellige teksturer og former, der vil hjælpe med at berolige din baby under tandfrembrud og lindre deres ømme gummer.

Med sin lette vægt og ergonomiske design er det nemt for din baby at gribe fat i ringen og udforske den med deres hænder og mund. Den er også let at tage med på farten, så din baby altid kan have deres yndlingslegetøj med sig.

Sikkerhed og kvalitet i fokus

Konges Sløjd er kendt for deres høje kvalitet og sikkerhed, og Aktivitets Ring Antler er ingen undtagelse. Den er fremstillet af BPA-fri og giftfri materialer, der er sikre for din baby at lege med. Ringen er også nem at rengøre, hvilket gør den praktisk og hygiejnisk.

  • Stimulerer sanser og motoriske færdigheder
  • Blødt og sikkert materiale til at bide i
  • Forskellige teksturer og former til beroligelse af ømme gummer
  • Lette vægt og ergonomisk design for nem håndtering
  • Nem at tage med på farten
  • Fremstillet af BPA-fri og giftfri materialer
  • Nem at rengøre

Med Konges Sløjd Aktivitets Ring Antler kan du være sikker på at give din baby et sikkert og stimulerende legetøj, der vil hjælpe dem med at udforske og udvikle sig.

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.