Moulin Roty rangle gås

Brand

Forhandler

Original price was: 90 kr..Current price is: 45 kr..

Moulin Roty rangle gås – Sød og stimulerende legetøj til dit barn. Sikker og blød rangle til dit barn, der stimulerer sanserne og finmotorikken. Forskellige teksturer og farver for udvikling af følesans og synssans. Ranglelyd til stimulering af høresansen. Fremmer leg, læring, kreativitet og fantasi. Investér i Moulin Roty rangle gås og se dit barn udforske og lære gennem leg. En favorit hos dit barn og giver mange timers sjov og udvikling. Kategori: Rangle.

Køb her

Varenummer (SKU): 10617201752847656 Kategori:
Beskrivelse

Beskrivelse

Moulin Roty rangle gås – Sød og stimulerende legetøj til dit barn

Opdag den charmerende Moulin Roty rangle gås, der vil bringe glæde og stimulere dit barns sanser. Denne søde og farverige rangle er designet med omhu og er perfekt til at underholde og berige dit barns udvikling.

Stimulerende og sikkert design

Denne rangle er skabt med fokus på dit barns sikkerhed og udvikling. Den er lavet af blødt og behageligt stof, der er sikkert at lege med og gnave i. Ranglen er også let at gribe om, hvilket hjælper med at styrke dit barns finmotorik.

Udvikling af sanser

Moulin Roty rangle gås er designet til at stimulere dit barns sanser. Den har forskellige teksturer og farver, der hjælper med at udvikle dit barns følesans og synssans. Den indbyggede ranglelyd vil også fange dit barns opmærksomhed og stimulere deres høresans.

Perfekt til leg og læring

Denne rangle er ikke kun sjov, men også lærerig. Dit barn vil nyde at udforske ranglens forskellige detaljer og bruge deres fantasi til at skabe sjove historier og lege. Moulin Roty rangle gås er et fantastisk værktøj til at styrke dit barns kreativitet og fantasi.

  • Sikker og blød rangle til dit barn
  • Stimulerer sanserne og finmotorikken
  • Forskellige teksturer og farver for udvikling af følesans og synssans
  • Ranglelyd til stimulering af høresansen
  • Fremmer leg, læring, kreativitet og fantasi

Invester i Moulin Roty rangle gås og se dit barn udforske og lære gennem leg. Denne søde og stimulerende rangle vil være en favorit hos dit barn og give mange timers sjov og udvikling.

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.