Moulin Roty rangle hval

Brand

Forhandler

Original price was: 90 kr..Current price is: 45 kr..

Moulin Roty rangle hval – Sød og stimulerende legetøj til din baby. Opdag den charmerende Moulin Roty rangle hval, der vil bringe glæde og stimulere din babys sanser. Perfekt gave til babyshower eller dåb. Køb den i dag og se dit barn udforske og nyde dette stimulerende legetøj.

Køb her

Varenummer (SKU): 10617201752847655 Kategori:
Beskrivelse

Beskrivelse

Moulin Roty rangle hval – Sød og stimulerende legetøj til din baby

Opdag den charmerende Moulin Roty rangle hval, der vil bringe glæde og stimulere din babys sanser. Denne søde og farverige rangle er designet til at underholde og berige dit barns udvikling.

Stimulerende og sikkert design

  • Den bløde og behagelige tekstur af rangle hvalen er perfekt til små hænder at gribe om.
  • Med sin indbyggede klokke vil rangle hvalen skabe sjove lyde, der vil fange din babys opmærksomhed og stimulere deres høresans.
  • De forskellige farver og mønstre på ranglen vil hjælpe med at udvikle din babys synsevne og opmærksomhed.
  • Rangle hvalen er fremstillet af sikre materialer uden skadelige stoffer, der er egnet til dit barns sundhed og velvære.

Perfekt gave til babyshower eller dåb

Denne Moulin Roty rangle hval er ikke kun et fantastisk stykke legetøj til dit eget barn, men også en perfekt gaveidé til babyshower eller dåb. Den vil bringe smil og glæde til enhver lille baby og deres forældre.

Invester i din babys udvikling og glæde med Moulin Roty rangle hvalen. Køb den i dag og se dit barn udforske og nyde dette stimulerende legetøj.

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.