Uro med blå skyer

Brand

Forhandler

230 kr.

Uro med blå skyer – Skab en beroligende atmosfære til dit barns værelse. Denne smukt designede uro med blå skyer skaber en beroligende atmosfære og hjælper dit barn med at falde i søvn og sove trygt. Nem at hænge op og justere efter behov. Holdbar og sikker for dit barn. Perfekt tilbehør til dit barns værelse.

Køb her

Varenummer (SKU): 8998500050159754 Kategori:
Beskrivelse

Beskrivelse

Uro med blå skyer – Skab en beroligende atmosfære til dit barns værelse

Denne uro med blå skyer er det perfekte tilbehør til dit barns værelse. Med sin smukke og beroligende design skaber den en afslappende atmosfære, der hjælper dit barn med at falde i søvn og sove trygt hele natten.

Produktfunktioner:

  • Smukt designet uro med blå skyer
  • Skaber en beroligende atmosfære
  • Hjælper dit barn med at falde i søvn og sove trygt
  • Naturlige bevægelser skaber en følelse af ro
  • Nem at hænge op og justere efter behov
  • Holdbar og sikker for dit barn

Ofte stillede spørgsmål:

Hvordan hænger jeg uroen op?

Uroen leveres med en praktisk ophængningsmekanisme, der gør det nemt at hænge den op på loftet eller væggen i dit barns værelse. Følg blot de medfølgende instruktioner for at sikre en korrekt og sikker installation.

Hvordan justerer jeg uroens bevægelser?

Uroen er designet til at have naturlige og beroligende bevægelser. Du kan justere bevægelserne ved at ændre på placeringen af skyerne og justere snorene. Prøv dig frem for at finde den mest behagelige og beroligende bevægelse for dit barn.

Er uroen sikker for mit barn?

Ja, uroen er designet med sikkerhed for øje. Den er lavet af holdbare materialer, der er sikre for dit barn at have i nærheden. Vær dog altid opmærksom på at placere uroen uden for dit barns rækkevidde for at undgå utilsigtede hændelser.

Skab en beroligende atmosfære på dit barns værelse med denne smukke uro med blå skyer. Giv dit barn den bedste søvnoplevelse med denne beroligende og sikre uro.

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.