Minisfære Babyuro Regnbuer – Minisfære – Uroer – GladeRollinger.dk

Brand

Forhandler

475 kr.

Skab en magisk atmosfære i din babys værelse med Minisfære Babyuro Regnbuer. Denne håndlavede uro stimulerer din babys sanser og motoriske færdigheder. Nem at hænge op og justere. Bestil i dag og skab en magisk oplevelse for din baby. Uroer, GladeRollinger.dk.

Køb her

Varenummer (SKU): 11655601580172444 Kategori:
Beskrivelse

Beskrivelse

Minisfære Babyuro Regnbuer – Skab en magisk atmosfære for din baby

Denne Minisfære Babyuro Regnbuer er den perfekte måde at skabe en beroligende og magisk atmosfære i din babys værelse. Uroen er designet med smukke regnbuefarver og er ideel til at stimulere din babys sanser og skabe en følelse af tryghed og ro.

Magisk og beroligende design

Minisfære Babyuro Regnbuer er håndlavet med omhu og kærlighed. Den er lavet af bløde og behagelige materialer, der er sikre for din baby at lege med. Uroen har en unik og farverig regnbueform, der vil fange din babys opmærksomhed og skabe en magisk atmosfære i rummet.

Stimulerende og beroligende effekt

Denne babyuro er designet til at stimulere din babys sanser og skabe en beroligende effekt. De bløde farver og bevægelige elementer vil fange din babys opmærksomhed og hjælpe med at berolige og underholde dem. Uroen kan også hjælpe med at udvikle din babys motoriske færdigheder, da de vil forsøge at nå ud efter og gribe fat i de bevægelige elementer.

Nem at hænge op og justere

Minisfære Babyuro Regnbuer er nem at hænge op i din babys værelse. Den leveres med en praktisk krog, der gør det let at placere uroen hvor som helst. Du kan også justere højden på uroen, så den passer perfekt til din babys synsfelt og rækkevidde.

  • Skab en magisk atmosfære i din babys værelse
  • Stimulerer din babys sanser og motoriske færdigheder
  • Håndlavet med omhu og kærlighed
  • Nem at hænge op og justere

Skab en beroligende og magisk atmosfære i din babys værelse med Minisfære Babyuro Regnbuer. Denne håndlavede uro er designet til at stimulere din babys sanser og skabe en følelse af tryghed og ro. Med dens bløde farver og bevægelige elementer vil uroen fange din babys opmærksomhed og hjælpe med at berolige og underholde dem. Hæng den nemt op hvor som helst i værelset og juster højden, så den passer perfekt til din babys synsfelt og rækkevidde. Bestil din Minisfære Babyuro Regnbuer i dag og skab en magisk oplevelse for din baby.

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.