Filibabba – Starry Night Uro – Grey – One size

Brand

EAN

5712804005963

Forhandler

Original price was: 280 kr..Current price is: 140 kr..

Filibabba – Starry Night Uro – Grey – One size. Skab en magisk atmosfære med Filibabba Starry Night Uro i grå. Uroen projicerer et smukt stjernelys og har beroligende musik. Den er blød, behagelig og justérbar. Perfekt til ethvert børneværelse. Skab en tryg og magisk atmosfære i dit barns værelse med Filibabba Starry Night Uro i grå.

Køb her

Varenummer (SKU): 5169300444070139 Kategori:
Beskrivelse

Beskrivelse

Filibabba – Starry Night Uro – Grey – One size

Skab en magisk atmosfære med Filibabba Starry Night Uro i grå

Denne Filibabba Starry Night Uro i grå er det perfekte tilbehør til at skabe en beroligende og magisk atmosfære i dit barns værelse. Uroen er designet med omtanke for både funktionalitet og æstetik, og den vil helt sikkert fange dit barns opmærksomhed.

  • Stjernelysprojektion: Uroen projicerer et smukt stjernelys på loftet eller væggene, der skaber en beroligende atmosfære i rummet.
  • Beroligende musik: Uroen er udstyret med beroligende musik, der hjælper dit barn med at falde i søvn og skaber en afslappende stemning.
  • Blød og behagelig: Uroen er lavet af blødt og behageligt materiale, der er skånsomt mod dit barns sarte hud.
  • Justérbar: Uroen har en justérbar rem, der gør det nemt at placere den præcis, hvor du ønsker det.
  • One size: Uroen er onesize og passer perfekt til ethvert børneværelse.

Skab en tryg og magisk atmosfære i dit barns værelse med Filibabba Starry Night Uro i grå. Denne uro er det ideelle valg til at skabe en beroligende og hyggelig stemning, der hjælper dit barn med at falde i søvn og sove trygt hele natten.

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.