Nordahl Andersen – Sparebøsse Dukkevogn, fortinnet 152-76986

Brand

Forhandler

395 kr.

Nordahl Andersen – Sparebøsse Dukkevogn, fortinnet 152-76986 er en sød og funktionel dukkevogn i fortinnet design. Den er ideel til børn, der ønsker at lære om opsparing og ansvar. Vognen er lavet af høj kvalitet fortinnet metal og har et unikt design. Denne dukkevogn er både dekorativ og funktionel og er perfekt til opbevaring af mønter og sedler. Den er en fantastisk gaveidé til dåb, fødselsdag eller jul. Med Nordahl Andersen – Sparebøsse Dukkevogn, fortinnet 152-76986 kan dit barn lære om opsparing på en sjov og interaktiv måde.

Køb her

Varenummer (SKU): 10841101522298314 Kategori:
Beskrivelse

Beskrivelse

Nordahl Andersen – Sparebøsse Dukkevogn, fortinnet 152-76986

En sød og funktionel sparebøsse dukkevogn i fortinnet design

Denne Nordahl Andersen sparebøsse dukkevogn er en charmerende og praktisk måde for børn at lære om opsparing og ansvar. Vognen er lavet af høj kvalitet fortinnet metal og har et unikt design, der vil fange ethvert barns opmærksomhed.

Med denne dukkevogn kan dit barn nyde timevis af leg og samtidig lære om vigtigheden af at spare penge. Den er ideel til at opbevare mønter og sedler, og har en rummelig indvendig plads, der kan rumme en betydelig mængde opsparing.

Denne dukkevogn er også en fantastisk gaveidé til dåb, fødselsdag eller jul. Den er både dekorativ og funktionel, og vil med sikkerhed bringe glæde og læring til ethvert barns liv.

Specifikationer:

  • Materiale: Fortinnet metal
  • Produktnummer: 152-76986
  • Farve: Sølv
  • Dimensioner: Længde 20 cm x Bredde 10 cm x Højde 15 cm

Med Nordahl Andersen – Sparebøsse Dukkevogn, fortinnet 152-76986 kan dit barn lære om opsparing på en sjov og interaktiv måde. Denne charmerende dukkevogn er både dekorativ og funktionel, og vil med sikkerhed bringe glæde til ethvert barns opsparingsrejse.

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.