Philips Avent Ultra Soft, Str. 2 (6-18 Mdr.), Symmetrisk – Silikone

Brand

Forhandler

95 kr.

Philips Avent Ultra Soft sut, Str. 2 (6-18 Mdr.), Symmetrisk – Silikone. Den perfekte sut til dit barns komfort og udvikling. Designet til babyer i alderen 6-18 måneder. Lavet af blød og fleksibel silikone for komfort. BPA-fri og sikker at bruge. Investér i Philips Avent Ultra Soft sutten og giv dit barn den bedste sutteoplevelse med fokus på komfort, udvikling og sikkerhed.

Køb her

Varenummer (SKU): 1939501821109545 Kategori:
Beskrivelse

Beskrivelse

Philips Avent Ultra Soft, Str. 2 (6-18 Mdr.), Symmetrisk – Silikone

Den perfekte sut til dit barns komfort og udvikling

Philips Avent Ultra Soft sutten i størrelse 2 er designet til babyer i alderen 6-18 måneder. Denne symmetriske sut er lavet af blød silikone, der sikrer en behagelig og naturlig sutteoplevelse for dit barn.

Med Philips Avent Ultra Soft sutten kan du være sikker på, at dit barns behov for komfort og tryghed bliver opfyldt. Den bløde og fleksible silikone gør det nemt for dit barn at tage sutten i munden og sikrer en behagelig sutteoplevelse uden at irritere barnets hud.

Den symmetriske form gør det nemt for dit barn at tage sutten korrekt i munden, hvilket er vigtigt for en sund udvikling af barnets gane, tænder og kæbe. Philips Avent Ultra Soft sutten er også BPA-fri og sikker at bruge for dit barn.

Med Philips Avent Ultra Soft sutten kan du være tryg ved, at dit barn får den bedste sutteoplevelse, samtidig med at der tages hensyn til deres sundhed og udvikling.

  • Designet til babyer i alderen 6-18 måneder
  • Symmetrisk form for korrekt placering i munden
  • Lavet af blød og fleksibel silikone for komfort
  • BPA-fri og sikker at bruge

Investér i Philips Avent Ultra Soft sutten og giv dit barn den bedste sutteoplevelse med fokus på komfort, udvikling og sikkerhed.

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.