...

2 pk. Colour Latex str.1 Symmetrical – baby blue/petrol

Brand

Forhandler

80 kr.

2 pk. Colour Latex str.1 Symmetrical – baby blue/petrol: Denne pakke indeholder 2 symmetriske sutteflasker i str. 1 med farverne babyblå og petrol. Vores Colour Latex sutteflasker er designet til at give din baby en behagelig og sikker sutteoplevelse. Køb nu og giv din baby den bedste sutteoplevelse.

Køb her

Varenummer (SKU): 4275101008434570 Kategori:
Beskrivelse

Beskrivelse

2 pk. Colour Latex str.1 Symmetrical – baby blue/petrol

Denne pakke indeholder 2 symmetriske sutteflasker i str. 1 med farverne babyblå og petrol. Vores Colour Latex sutteflasker er designet til at give din baby en behagelig og sikker sutteoplevelse.

Produktbeskrivelse:

  • 2 stk. symmetriske sutteflasker i str. 1
  • Farver: babyblå og petrol
  • Designet til at være behagelige og sikre for din baby

Key Features:

  • Symmetrisk form, der passer til babyens mund
  • Blød og fleksibel latexsut, der efterligner brystvorten
  • Let at rengøre og sterilisere
  • BPA-fri og sikker at bruge for din baby

Med vores Colour Latex sutteflasker kan du være sikker på, at din baby får en behagelig sutteoplevelse. Den symmetriske form passer perfekt til babyens mund og den bløde latexsut efterligner brystvorten, hvilket gør det nemt for din baby at acceptere flasken.

Disse sutteflasker er nemme at rengøre og sterilisere, hvilket gør dem praktiske til daglig brug. De er også BPA-fri og sikre at bruge for din baby.

Med 2 stk. i pakken har du altid en ekstra sutteflaske ved hånden, når du har brug for det. Vælg mellem de smukke farver babyblå og petrol, der passer til din stil og præference.

Investér i vores Colour Latex str.1 Symmetrical sutteflasker i babyblå og petrol, og giv din baby den bedste sutteoplevelse.

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.