...

Liewood Blebadebukser i Neopren – Valentin Nappy – Yellow Mellow str. 86

Brand

Forhandler

285 kr.

Liewood Blebadebukser i Neopren – Valentin Nappy – Yellow Mellow str. 86 er holdbare og stilfulde blebadebukser til din baby. Disse blebadebukser er designet til at give din baby komfort og bevægelsesfrihed under vandet. Med deres holdbare neoprenmateriale og stilfulde design er de perfekte til både svømmeture og strandture. De har en UPF 50+ solbeskyttelse og er lette at tage af og på med velcrolukning. Disse blebadebukser i str. 86 passer til babyer i alderen 12-18 måneder og tilføjer et sjovt og livligt element til din babys badetøjskollektion. Opgrader din babys badetid i dag med disse Liewood Blebadebukser i Neopren – Valentin Nappy – Yellow Mellow str. 86.

Køb her

Varenummer (SKU): 7109000617403293
Beskrivelse

Beskrivelse

Liewood Blebadebukser i Neopren – Valentin Nappy – Yellow Mellow str. 86

Holdbar og stilfuld blebadebukser til din baby

Opgrader din babys badetid med Liewood Blebadebukser i Neopren – Valentin Nappy – Yellow Mellow str. 86. Disse blebadebukser er designet til at give din baby komfort og bevægelsesfrihed under vandet. Med deres holdbare neoprenmateriale og stilfulde design er de perfekte til både svømmeture og strandture.

Med Liewood Blebadebukser i Neopren kan du være sikker på, at din baby er beskyttet mod solens skadelige stråler, da de har en UPF 50+ solbeskyttelse. De er også lette at tage af og på takket være den praktiske velcrolukning i taljen.

Disse blebadebukser er i str. 86, hvilket passer til de fleste babyer i alderen 12-18 måneder. Deres Yellow Mellow farve tilføjer et sjovt og livligt element til din babys badetøjskollektion.

Produktfunktioner:

  • Holdbare neoprenblebadebukser til babyer
  • Stilfuldt design i Yellow Mellow farve
  • UPF 50+ solbeskyttelse
  • Let at tage af og på med velcrolukning
  • Str. 86 passer til babyer i alderen 12-18 måneder

Opgrader din babys badetid med Liewood Blebadebukser i Neopren – Valentin Nappy – Yellow Mellow str. 86. Giv din baby komfort, stil og solbeskyttelse med disse holdbare blebadebukser. Bestil dem i dag og gør badetiden endnu sjovere!

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.