Nip Family, Str. 1 (0-6 Mdr.), Anatomisk – Silikone, Sutter Med Navn

Brand

Forhandler

79 kr.

Nip Family, Str. 1 (0-6 Mdr.), Anatomisk – Silikone, Sutter Med Navn – Den perfekte sut til din baby. Anatomiske silikonesutter med navn til babyer i alderen 0-6 måneder. Lavet af blødt og sikkert silikone materiale. Tilpasser sig perfekt til din babys mund. Personliggjort med dit barns navn. Reducerer suttebehovet og beroliger din baby. Bestil i dag og gør sutteperioden mere behagelig for både dig og din baby!

Køb her

Varenummer (SKU): 1939501821108454 Kategori:
Beskrivelse

Beskrivelse

Nip Family, Str. 1 (0-6 Mdr.), Anatomisk – Silikone, Sutter Med Navn

Den perfekte sut til din baby

Med Nip Family’s anatomiske silikonesutter med navn kan du give din baby den bedste sutteoplevelse. Disse sutter er designet specielt til babyer i alderen 0-6 måneder og er lavet af blødt og sikkert silikone materiale.

Med den anatomiske form tilpasses sutterne perfekt til din babys mund, hvilket giver en behagelig og naturlig sutteoplevelse. Denne sut er ideel til at berolige din baby og hjælpe med at reducere suttebehovet.

Med muligheden for at tilføje dit barns navn på sutterne, kan du nemt holde styr på dem og undgå forvekslinger i vuggestuen eller børnehaven. Dette gør det også til en personlig og unik gave til baby showers eller dåbsgaver.

Produktets egenskaber:

  • Str. 1 (0-6 Mdr.)
  • Anatomisk form for optimal komfort
  • Lavet af blødt og sikkert silikone materiale
  • Personliggjort med dit barns navn
  • Reducerer suttebehovet og beroliger din baby

Med Nip Family’s anatomiske silikonesutter med navn kan du være sikker på at give din baby den bedste sutteoplevelse. Bestil i dag og gør sutteperioden mere behagelig for både dig og din baby!

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.